Υλικά
- κοτόπουλο στήθος – φιλέτο
- 1 κρεμμύδι
- 1 κουτί μανιτάρια
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 2 ποτήρια νερό
- λίγο λάδι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια (ή λωρίδες).
Αλατοπιπερώνουμε ο κοτόπουλο και το τσιγαρίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δυο πλευρές.
Βγάζουμε από το τηγάνι το κοτόπουλο, και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια με το λάδι.
Ξαναβάζουμε το κοτόπουλο στο ταψί, προσθέτουμε το κρασί και το νερό και το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά για μια ώρα.
Αφού πιει το νερό, μπορούμε αν θέλουμε να προσθέσουμε και κρέμα γάλακτος!
Χρόνος εκτέλεσης
περίπου 1,5 ώρα
Μερίδες
3-4
Καλή επιτυχία!